Verzending

VERZENDINGEN NL & BE

Alle verzendingen zijn GRATIS en Verzekerd. De levering voor producten die we uit voorraad kunnen leveren zullen binnen 7-9 dagen geleverd worden. Voor de levering van producten die we niet op voorraad hebben bedraagt 12-17 werkdagen. U zult binnen 24 uur de tracking link ontvangen, waarmee je de bestelling up to date kunt volgen.

 

Indien u niet tevreden bent met uw bestelling heeft u altijd het recht deze te retourneren.

Retourneren

Als u niet tevreden bent over de door u bestelde artikelen dan heeft u de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Stuur het ingevulde retourformulier samen met de factuur mee met de zending. Indien dit formulier niet volledig is ingevuld kunnen we de retouraanvraag niet in behandeling nemen.

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde product in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde 3 artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Vraag uw retourformulier aan via onze klantenservice.

Voorwaarden

- U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet vergoed.
- Producten als ondergoed, lingerie, panty's en verzorgingsproducten vallen niet onder het retourbeleid van Oxloboutique i.v.m. hygiëne. Deze producten kunnen dan ook niet geretourneerd worden en zullen niet in behandeling worden genomen.

- Voorzie de retournering van een track en trace code (eigen kosten)
- Email op de dag van verzending een foto van de track en trace code
- Het retourformulier dient uitgeprint in het pakket te zitten
- Het product dient in ongebruikte staat opgestuurd te worden
- Het product dient in originele verpakking aangeleverd te worden
- Het product wordt gecontroleerd op schade die door toedoen van de klant is toegebracht, het opsturen van een beschadigd product door eigen toedoen wordt dan ook niet in behandeling genomen.


Retour 
adres: 
3rd Floor, No. 2, Xinhong Industrial Park, Wuzhou Avenue, Yiwu City, Zhejiang Province, China